AB Anxhela Peristeri 1

Karma

Zoti nuk ma fal !

Jeta si në përrallë, më kish' llastuar
Lart në qiell, si një yll, jetoja unë...
Qeshja si e marrë, kur ti rënkoje
E pashpirt, vetëm veten doja shumë

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë,
As dritë nuk kam

Zoti nuk ma fal
T'thirra por zë nuk kam
Lotët mbledhur në dorë,
Të ndryshkur janë

Sa të kërkoja nëpër zemra bosh,
Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
E vetme jam...
Po, e vetme jam

Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë
E meritoja unë të hiqem zvarrë
Fajtore jam...
Po fajtore jam

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë,
As dritë nuk kam

Zoti nuk ma fal
T'thirra por zë nuk kam
Lotët mbledhur në dorë,
Të ndryshkur janëKarma

Dieu ne me pardonnera pas !
 
La vie comme dans les contes de fées m'avait gâté
Haut dans le ciel comme si j'étais une star, j'ai vécu...
J'ai ri comme un fou quand tu sanglotais
Sans cœur, je m'aimais juste
 
Dieu ne me pardonnera pas pour ça
Le monde est tombé sur moi
Tu m'as laissé, mes amis m'ont laissé,
Il n'y a même pas de lumière
 
Dieu ne me pardonnera pas pour ça
Je t'ai appelé mais je n'ai pas de voix
Les larmes se sont accumulées dans ma main,
Ils sont rouillés
 
Parce que je te cherchais dans des cœurs vides,
Et j'ai compris que rien ne me séduit
Je suis seul...
Oui, je suis seul
 
Quand j'ai sangloté, tu as ri comme un fou
Je mérite de ramper
je suis coupable...
Oui je suis coupable
 
Dieu ne me pardonnera pas pour ça
Le monde est tombé sur moi
Tu m'as laissé, mes amis m'ont laissé,
Il n'y a même pas de lumière
 
Dieu ne me pardonnera pas pour ça
Je t'ai appelé mais je n'ai pas de voix
Les larmes se sont accumulées dans ma main,
Ils sont rouillés